White Winter Coat – Louise Bennetzen
Cozy Christmas Jumpers

White Winter Coat

Moderngirljacketmessage7
Moderngirljacketmessage10
Moderngirljacketmessage1
Moderngirljacketmessage9
Moderngirljacketmessage4

Jeg har aldrig fået vist jer min “nye” vinterjakke. Nu er det godt nok en måneds tid, siden jeg købte den, men jeg har simpelthen været så glad for den. Så jeg synes lige I skulle have tippet. Den er fra Message og det sjove er, at jeg slet ikke havde tænkt mig, at skulle have den her type jakke. Men da jeg fik den på, vidste jeg bare, at det var den rigtige. Trods den lidt sarte farve, har jeg heldigvis ikke gjort den beskidt endnu, haha. Julen nærmer sig snart, og jeg er begyndt virkelig at glæde mig. Det eneste der mangler nu er lidt sne. Sne gør hele verden magisk i et kort øjeblik. Ja, jeg er virkelig så romantisk. Jeg skal holde jul hjemme sammen med mine forældre og min lillesøster. Så det bliver helt stille og roligt, men hyggeligt. Hvad har I af juleplaner?

I never got to show you my “new” winter coat. I bought it a month ago or so, but I’ve just been loving it so much, so I thought I would share the tip with you. It’s from Message og and the fun thing is, I wasn’t even looking for a coat like this. But as soon as I got it on, I just knew it was the right one. And I haven’t gotten it dirty even though the color is really light, so I’m quite proud. Christmas is just around the corner, and I’ve started really looking forward to it. The only thing missing now (at least here) is a little snow. Snow makes the whole world magical for a moment. Yes, I really am that romantic. I’m gonna be with my parents and my little sister at home for Christmas. It’s gonna be quiet but cozy. What christmas plans do you have?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy Christmas Jumpers