Warm Winter Coats – Louise Bennetzen
Spice Up Your Sweater With a Biker Skirt

Warm Winter Coats

Shop here:

Hej venner! Kulden er kommet for at blive, så hvis I ikke allerede har en varm vinterjakke, er det nok en god ide at skaffe sig en. Min vinterjakke fra de sidste par år er gået i stykker, og jeg hader inderligt at købe jakker. Jeg synes ærligt talt ikke, jeg kan finde nogle pæne. Jeg er mere til frakker, specielt dem man binder i livet. Men når det er frost, så synes jeg bare ikke, de er varme nok. Heldigvis efter mange pinsler fandt jeg til sidst endelig en, jeg faktisk kunne lide (i modsætning til den jeg havde). Den er fra Message, men jeg kan ikke finde den rigtige farve på deres hjemmeside. Jeg har købt den her, men i råhvid. Fordi jeg konsekvent hader vinterjakker, har jeg sat mig på en mission. Nemlig at finde nogle, jeg kan lide. Jeg præsenterer derfor den her collage. Jeg håber, der er nogle I synes er pæne. Jeg har i hvert fald gjort mit yderste.

Hi guys! The cold has come to stay, so if you don’t already have a warm winter coat, then it’s probably a good idea to get one. At least if you live in Northern Europe like me. My winter coat from last year is broken, and I really hate buying coats. Honestly I don’t think they look that nice. I’m more a trenchcoat kind of girl. But when it’s freezing I don’t think they’re warm enough. So luckily after a lot of torment, I found a warm one I actually like. It’s from the brand Message, but I can’t find the right color on their homepage. It’s this one, but in off-white. Because I in general don’t like winter coats I’ve put myself on a mission. And that is to find some I actually like. So I present to you this collage. I hope there at least are some, you think are nice. At least I did my best.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spice Up Your Sweater With a Biker Skirt