Classic Winter Look – Louise Bennetzen
Fall Wanties

Classic Winter Look

Shoes – Jeans (similar) – Jacket (similar) – Bag – Top (similar)

Så blev det endelig weekend igen. For en gang skyld er alle mine planer herhjemme, så det er ret lækkert. Efterårsvejret fortsætter og derfor har jeg også et outfit med en “rigtig” jakke til jer den her gang. Jeg kan ikke komme udenom, at jeg først og fremmest går i tøj, jeg føler mig godt tilpas i, og jeans med en t-shirt er altid rart. Jeg er selv vild med jeans, der har lidt vidde nede i bunden, men stadig sidder til. De er chick, og køber man dem i en mørk farve, hjælper det også en til lige at “smide” et par kilo, men det er jo bare min mening. Det her look er super simpelt og vildt nemt at efterligne, men ser stadig professionelt ud. Især hvis du vælger loafers eller andre lidt mere formelle sko, som jeg har. Jeg håber I har en god weekend!

The weekend is finally here, and for once are all my plans at home, so that’s nice. The autumn weather continues, which is why I have an outfit with a “real” jacket for you this time. The clothes I wear most are clothes I feel good in, and jeans with a tee is always comfortable. Personally I love flared jeans. They are chick, and if you buy them in a dark color they help you “shed” a pound or two, but that’s just my opinion. This look is super simple and easy to copy, but it still looks professionel. Especially if you pick loafers or other formel shoes, like I’ve done. I hope you have a nice weekend!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall Wanties