Winter Dress with Biker Jacket – Louise Bennetzen
The Perfect New Year's Outfit

Winter Dress with Biker Jacket

ModernGirldressoutfit5
ModernGirldressoutfit2
ModernGirldressoutfit1
ModernGirldressoutfit4
ModernGirldressoutfit3
ModernGirldressoutfit6

Dres: Similar Jacket: Similar Bag: Michael Kors Boots: Similar

Hej venner! Jeg er ked af, jeg ikke har været så aktiv på bloggen på det seneste. Der har bare været så meget. Jeg har specielt brugt en helt masse tid på Venstres Ungdom. Vi har blandt andet haft besøg af Inger Støjberg, og det krævede af åbenlyse grunde en del planlægning. Men nu er jeg tilbage og klar til det nye år. Og jeg har valgt at starte med det her outfit. Jeg er virkelig dårlig til at gå i kjoler, men den her kommer jeg tilbage til igen og igen. Jeg er helt vild med sweater looket i alle afskygninger, og så er det også bare en kjole man kan have på til alt. Hvad synes I? Jeg håber I allesammen er kommet godt ind i det nye år!

Hi guys! I’m sorry I’ve been a bit AWOL lately. I’ve just been so busy. As you might know I’m quite involved with youth politics and a minister stopped by for a debate. Something that took a lot of planning. But now I’m back and ready for the new year. And I’m kicking it off with this look. I rarely wear dresses, but I’ve used this countless times. I love the sweater look and it’s a dress you can wear for almost every occasion. What do you think? I hope everyone has had a nice 2017 so far!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Perfect New Year's Outfit