Cozy Christmas Jumpers – Louise Bennetzen
Classic Bow With A Leather Touch

Cozy Christmas Jumpers

Shop here:

Hvis I bare ligner mig en smule, så synes I julen er hyggelig. Jeg elsker december, specielt det med at komme i julestemning: Pynte op, lave konfekt og høre julemusik. Jeg er også en af de personer, der synes julesweatre er meget hyggelige. Det er ikke noget, vi bruger så meget i Danmark, og jeg synes også nemt, det kan blive for meget. Derfor har jeg prøvet at finde nogle, der har en hyggefølelse over sig, mere end at skrige: “Jeg skal til julefrokost med hele familien!” Jeg må også indrømme, at “Team Santa” sweateren minder mig om High School Musical, men jeg synes nu alligevel, den var lidt sjov. Hvad synes I, lidt for meget jul eller hyggeligt?

If you are a little like me, then you think Christmas is one of the best times of the year. I love December, especially getting in the Christmas spirit: Decorating, making Christmas sweets and listening to Christmas music. I’m also one of those people that think Christmas jumpers are cute. But it can get a bit too much. That’s why I’ve tried to find some that have a cozy feeling and not just screaming: “I’m going to a Christmas party with my family!” I have to admit that the “Team Santa” sweater reminds me a little about High School Musical, but I still think it’s a bit fun. What do you think, a little too much Christmas or fun?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic Bow With A Leather Touch