Stylish for Christmas – Louise Bennetzen
Dreaming about short hair

Stylish for Christmas

PANTS SHIRT from mbyM SHOES (similar)

Hej venner! Jeg er allerede begyndt at glæde mig til jul, så jeg var virkelig excited da jeg fandt det her outfit, for det er perfekt til julefrokoster! Jeg har allerede gået en del i buskerne sammen med en t-shirt og læderjakke men sammen med skjorten er det et perfekt sæt til julen. Jeg har ledt og ledt efter et link til skjorten men kan desværre ikke finde det. Jeg har købt den i Message og den er af deres eget mærke mbyM. Men hvad synes I om outfittet?

Hi guys! I’ve already started to get excited for Christmas! When I saw this outfit I knew I had to buy it. It’s perfect for Christmas lunches. I’ve already worn the pants quite a lot to school with a t-shirt and leather jacket, but with the shirt it’s perfect for Christmas. Unfortunately I haven’t been able to find the shirt online, but it’s from af brand called mbyM. What do you think?

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming about short hair