Siden hvornår har vi skiftet dates ud med sex? – Louise Bennetzen
6 ting du kan lave i stedet for at se serier

Siden hvornår har vi skiftet dates ud med sex?

Siden hvornår har vi droppet det at date og sprunget direkte til at knalde? Det kan da godt være, at jeg har levet et lidt “beskyttet” liv i et forhold i et par år. Men come on. Siden hvornår er det blevet okay, at fyrene ikke engang gider at gøre en indsats for at have sex med os kvinder? Jeg er ked af at sige det, men der må altså være nogle kvinder derude, der simpelthen ikke stiller nok krav, hvis så mange fyre tror, at vi er så nemme, som de tydeligvis tror.

Og det pisser mig faktisk en lille smule af. For hvordan er det fair, at fyrene forventer sex, når vi har set dem et par gange? Hvis ikke allerede efter første date. Det burde da ikke være en selvfølge eller en forventning. Det burde være en dejlig overraskelse. Hvis vi nu fik lyst.

Lad os tage et eksempel. Her den anden dag mødtes jeg med en gammel ven, som jeg havde et godt øje til, inden jeg blev kærester med min eks. Og jeg sværger, der var ikke engang gået en time, inden han prøvede at kysse mig. Det havde måske også være fint, hvis jeg ligesom havde givet ham signalerne på “grønt lys”. Men der havde ikke været nogen som helst flirten. Jeg mener, jeg havde ikke set manden i over et år! Og så tror han, at en time er nok for mig til at bestemme, om jeg har lyst til at kysse ham. Come on. I’m sorry boys, men sådan spiller vi altså ikke.

Måske er det bare blevet en lille smule for nemt for fyrene at finde en at knalde med på grund af apps som Tinder. Og det er en anden ting jeg ikke forstår. Hvordan kan man ud fra et billede bedømme, om man har lyst til at have sex med en person. Det handler da om kemi. Eller har jeg helt misforstået noget? Nogle gange føler jeg virkelig, at jeg er blevet født for sent. I hvert fald når det kommer til “dating”, eller hvad vi nu skal kalde det.

Er jeg bare gammeldags, eller er du enig?

4 kommentarer

 • Isabella

  Enig enig enig! Det er blevet SÅ nemt at gå i byen, knalde og så aldrig snakke med hinanden igen! Hvorfor? Hvis man er tiltrukket af en, hvorfor prøver man så ikke at udvikle det eller ses igen? Det er blevet for almindeligt, og virkelig skræmmende, at hvis hende den ene ikke gider, så kan man da bare swipe en ny. Altså mænd..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bennetzen

   Jeg er så enig! Vi skal virkelig til at opdrage mændene igen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Preach! Jeg var på en date, hvor han kyssede mig ud af det blå. Jeg havde kun lige snakket med ham i en times tid og vi havde lige mødt hinanden. Jeg var i total chok og virkelig vred, da jeg kom hjem. Han spurgte mig mindst 8 gange om jeg ikke ville med ham hjem og jeg sagde tydeligt nej alle 8 gange. Jeg havde præcis samme tanker, som dine her. Jeg synes det er alt for meget at forvente og det kan da ikke være rigtigt at al pli er væk.. Tinderkulturen har overtaget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bennetzen

   Jeg så glad for, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting du kan lave i stedet for at se serier