6 ting du kan lave i stedet for at se serier – Louise Bennetzen
10 tips til en god studiegruppe

6 ting du kan lave i stedet for at se serier

Der er så mange ting, vi gerne vil her i livet. Og alligevel ender vi tit med at bruge time efter time med at se serier. Men faktisk er der mange andre hyggelige ting, du kan lave i stedet for at glo på en skærm. Og måske er det her weekenden, hvor du skal prøve nogle af dem.

1. Læs en god bog

Det er måske en smule kliché, men jeg synes faktisk, at det er meget bedre at læse en bog, end at se en serie. Man bliver meget mere opslugt af en bog. Og der er så mange gode bøger derude. Du kan læse mit indlæg 5 gode bøger til kvinder for at få lidt inspiration.

2. Planlæg din uge

Jeg synes det er vildt hyggeligt, at planlægge min kommende uge. Så føler jeg, at jeg arbejder mig mod mine drømme. I dag kan man faktisk få både klistermærker og farverige kuglepenne til ens planner. På den måde bliver det også en overskuelig form for scrapbooking.

3. Gå krea crazy

Mulighederne er uendelige i den her kategori. Men hvis du gerne vil i gang med noget forholdsvist budgetvenligt så kan du tegne, lave kollager eller strikke.

4. Gå en tur

Det kræver godt nok, at du forlader lejligheden. Men der findes ikke noget mere afslappende end at gå en tur. For det første får du rørt dig, i modsætning til, når du ser serier. Og for det andet er det en super måde at give dig selv tid til at tænke.

5. Ryd op

Måske ikke det første man tænker på som substitut til en serie. Men jeg synes faktisk, det er hyggeligt at rydde op. I hvert fald, hvis det er små dele af lejligheden jeg går i gang med. Og så er der altså ikke noget bedre end en opryddet lejlighed.

6. Lyt til et podcast

Ligesom med bøgerne, er der også et væld af gode podcasts derude. Det gode ved podcast er, at du ikke er låst, som hvis du ser en serie. Så du kan lave alt muligt andet, mens du lytter til dem. Du kan læse mit indlæg 5 gode sommer podcast til kvinder, hvis du har brug for inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til en god studiegruppe