Vi har slået op – Louise Bennetzen
Få 21% på parfumer

Vi har slået op

Der har været lidt stille på bloggen her de sidste par uger, og det er der en grund til. Min kæreste og jeg har nemlig slået op. Jeg vil ikke gå ind i en masse detaljer, da jeg jo kun kan fortælle min side af historien, men i bund og grund ville vi ikke de samme ting. Derudover var der nok også blevet gjort og sagt nogle ting, imens vi var sammen, som var rigtig svære, hvis ikke umulige, at komme forbi. Og i sidste ende endte det så med, at vi gik fra hinanden efter 2,5 år sammen.

For at være helt ærlig ved jeg ikke helt, hvad jeg føler lige nu. Jeg ved, at alt nok skal gå. Men jeg har alligevel haft brug for de sidste par uger til at få lidt ro og finde ud af, hvad jeg egentlig gerne vil med mit liv. Hvad der gør mig glad, nu hvor jeg ikke skal tage hensyn til en anden. Og ikke mindst “lære” at bo alene, efter at have boet sammen med en i et år. Derudover har jeg nok heller ikke helt vidst, hvad jeg skulle skrive om her på bloggen.

Men jeg savner virkelig at blogge, så det har jeg tænkt mig at gå i gang med igen. Nu håber jeg bare, at I stadig har lyst til at læse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 21% på parfumer