Hvad med det der udveksling? – Louise Bennetzen
This Week #16

Hvad med det der udveksling?

Hej piger, hvis I har fulgt med i noget tid, ved I, at jeg har brugt den sidste lange tid på at finde ud af, om jeg vil på udveksling eller ej. Og det har ikke været nogen hemmelighed, at jeg har været meget i tvivl (læs mit sidste indlæg her). Men nu var deadlinen jo i mandags, og det får måske nogle af jer til at tænke over, hvad jeg så endte med at vælge. Så det vil jeg gerne give jer en lille update på.

Jeg har valgt at søge udveksling. Og jeg har valgt at søge en skole i Milano og en skole i Paris. Skolen i Milano passer helt perfekt til mig. Den har fag indenfor mode og web, som er de to ting jeg synes er vildt spændende. Så jeg håber virkelig meget, at jeg kommer ind. Skolen i Paris har også nogle virkelig spændende fag indenfor det samme, men der er ikke helt ligeså meget at vælge imellem. Til gengæld elsker jeg Paris.

Jeg føler virkelig, at det her er det rigtige valg, men jeg har som sagt været virkelig meget i tvivl. Jeg tror bare jeg indså, at det her er noget jeg er nødt til at gøre, fordi det altid har været min drøm at arbejde indenfor mode. Og jeg føler at skolerne, især den i Milano, giver mig muligheden for det – både mens jeg er der og efter.

Selvom jeg helst ikke vil sige det, var grunden til at jeg var i tvivl nok også, at jeg var lidt bange for at skulle bo i et andet land helt selv, føle mig ensom og ville komme til at savne Mark alt for meget. Men nogle gange er man nødt til at gøre ting man synes er lidt skræmmende, hvis man vil følge sine drømme. Så det vil jeg gøre. Selvom jeg selvfølgelig ikke er helt sikret at komme af sted endnu, men jeg krydser fingre!

2 kommentarer

 • Camilla Sofie

  Det er med udveksling synes jeg også selv er vildt svært at tage stilling til, men tror virkelig det bliver noget af det fedeste for dig! Jeg studerer spansk og har også muligheden for at komme på udveksling, hvilket er højst relevant for at mestre sproget i sidste ende, men nøj, jeg er også i tvivl om det nogle gange, om det er det jeg virkelig vil. Men ligesom dig, tror jeg, at det der i virkeligheden holder mig tilbage, er min bekymring om at skulle være væk fra familie, venner og kæresten, og om jeg bliver ensom <3 Men jeg tror det bliver fedt, det er jo hvad man gør det til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Jeg er virkelig glad for at høre, at der er andre, der har det som mig. Jeg tror bare man bliver nødt til at gøre det man helst vil. Hvis man gerne vil, men er nervøs for at tage afsted, som jeg var, så tror jeg det er godt at tage chancen. Men hvis man virkelig ikke har lyst, så skal man heller ikke føle sig presset til at tage afsted <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #16