Jeg er kommet ind! – Louise Bennetzen
This Week #21

Jeg er kommet ind!

Hej piger, i mandags teasede jeg jo med, at jeg havde nogle spændende nyheder. Så dem vil jeg dele med jer nu: Jeg er kommet ind på min førsteprioritet til udveksling!

Det betyder, at jeg skal bo i Milano 4 måneder fra næste august. Yay! Som I måske ved, så er min store drøm at arbejde i modeindustrien. Derfor er jeg så glad for, at jeg får muligheden for at komme til en af verdens mode-hovedstæder.

Hvad skal der så ske nu? Heldigvis er det forholdsvist “nemt” at komme til Milano. Der er ikke så meget, der skal godkendes. Jeg skal for eksempel ikke have et visum, når nu det er indenfor EU. Der ved jeg fra andre, at for eksempel USA er et papir helvede (som jeg så nådigt slipper for).

Til trods for det, er det lidt en process at komme igennem. Først skal jeg udvælges af CBS til en plads på universitet. Det er det jeg er blevet nu. Jeg skal gå på en skole, der hedder Bocconi, som er en handelsskole (ligesom CBS), men som blandt andet har speciale i mode.

Næste skridt er, at CBS sender en nominering videre til skolen, og så i løbet af foråret skal jeg sende en formel ansøgning til Bocconi om at blive optaget.

Jeg er super spændt, og jeg glæder mig allerede virkelig meget. Jeg skal nok holde jer opdateret henad vejen. Hvis I har nogle spørgsmål omkring udveksling så skriv endelig. Måske kan jeg endda lave et indlæg med en guide, hvis der er stemning for det.

2 kommentarer

 • Det lyder både helt vildt fedt og virkelig spændende! – Glæder mig til at følge med i rejsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Tak, glæder mig også helt vildt! Jeg skal nok skrive en masse om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #21