Opdatering på udveksling – Louise Bennetzen
Det der med at stresse selvom man har fri

Opdatering på udveksling

 

Tilbage i vinters skrev jeg et par indlæg omkring, hvorvidt jeg skulle på udveksling eller ej (læs dem herher & her). Men siden da er der sket en masse, og i alt kaosset har jeg slet ikke fået opdateret jer mere på mit udvekslingsophold. Så det tænker jeg, at jeg hellere må gøre. For der kommer helt sikkert en masse indlæg omkring mit ophold i løbet af næste semester.

Jeg er jeg kommet ind på et universitet i Milano kaldet Bocconi. Det var min førsteprioritet, da jeg søgte udveksling, så jeg kunne ikke være gladere. Jeg valgte den skole, fordi den har nogle virkelig fede fag indenfor mode, samt nogle gode forbindelser ind i den italienske modeindustri. Og da det er min drøm at arbejde indenfor mode, er skolen det perfekte match for mig. Hvis du har samme drøm, ville jeg helt sikkert anbefale dig at tjekke den ud.

Jeg flyver til Milano den 24. august og flyver tilbage til Danmark den 22. december, så jeg skal være i Milano i 4 måneder.

Jeg havde oprindeligt søgt et kollegieværelse på skolen, som jeg desværre ikke fik. Men efter mange timer på utallige forums og boligsider, lykkedes det mig heldigvis at finde en 2-værelses lejlighed rimelig tæt på skolen. Jeg skal bo der sammen med en polsk pige, der også skal på udveksling i Milano.

Jeg er virkelig glad for, at jeg kan bo sammen med hende under hele mit ophold (på nær den første uge, hvor jeg skal bo på Airbnb). Det var virkelig vigtigt for mig, at jeg kunne få muligheden for at blive venner med den/de personer, jeg skulle bo med, og at jeg ikke skulle bo et sted, hvor folk flyttede ind og ud hele tiden. Og det er heldigvis lykkedes.

Jeg må til gengæld indrømme, at det er en lille smule dyr lejlighed, men den ligger også virkelig godt. Og heldigvis har jeg fået nogle legater. Så det skal nok gå.

Så nu er der ikke meget mere at gøre. Når jeg kommer hjem fra ferie i morgen, er der lige et par legater mere, jeg skal have søgt. Og ellers skal jeg bare have fundet ud af, hvordan jeg pakker til 4 måneder. Det er lidt en udfordring for mig, da jeg hader at pakke. Men det skal nok gå.

Og nu hvor det hele er på plads, glæder jeg mig bare helt utroligt meget til at komme afsted.

2 kommentarer

  • Milano er en fantastisk by – heldig som skal bo det i fire måneder. 🙂 Jeg postet faktisk et innlegg om Milano selv i går, dersom du skulle trenge noen tips til fine ting å gjøre der. Lykke til! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Sofie

    Det er så spændende med udveksling! Jeg skal faktisk selv til Spanien til januar; også i 4 måneder. Hvor har du søgt legater? Jeg skal også i gang med at søge, men kunne godt bruge nogle tip/tricks 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at stresse selvom man har fri