Suede Fall Look – Louise Bennetzen
Fall Wanties and Giveaway Winner

Suede Fall Look

Jacket: Neo Noir Pants: Zara T-shirt: Only Laced top: Pieces Bag: Michael Kors Boots: Trend Accessories Necklace: Kranz & Ziegler

Hej allesammen! Jeg har endnu et efterårslook til jer. Selvom I nok skal have en jakke udenpå lige for tiden med den kulde. Jeg er simpelthen faldet for de her læderbukser, jeg købte i Zara, så I får lige endnu et outfit med dem. Jeg kan ikke love, at der ikke kommer flere. Og nej, jakken er ikke ruskind. Men den ligner ruskind. Sandheden er, at det er en cardigan, der ligner en jakke. Til gengæld er den super rar at have på, og jeg synes også den er super flot. Min aften står på Venstres Ungdom. Vi skal ud og spise og spille bowling, så ingen politik i aften. Vi er 16, så det bliver super hyggeligt. Glæder mig også bare sådan til weekenden. Skal blandt andet være sammen med nogle veninder, det er alt for længe siden, jeg har set sidst. Jeg håber I har en skøn aften!

Hi everybody! I have another fall look for you. I’ve fallen in love with these leather pants I bought in Zara, so you get another outfit with them. I can’t promise there won’t come more of them. And no, the jacket isn’t genuine leather. The truth is it’s a cardigan that looks like a jacket. But in return it’s really comfy and I also think it looks super cool. My night is set on youth politics, but tonight we’re going out eating together and bowling. It’s gonna be super fun. I’m also really looking forward to the weekend. I’ll get to see two friends whom I haven’t seen in far too long. I hope you have a great evening!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall Wanties and Giveaway Winner