In love with suede – Louise Bennetzen
10 sjove ting at lave i ferien

In love with suede

Suede fall

Nr. 1  Nr. 2  Nr. 3  Nr. 4  Nr. 5  Nr. 6

Hej venner! Jeg er lige kommet hjem fra Amsterdam. Det har været super hyggeligt og jeg havde ikke rigtig lyst til at komme tilbage til den “virkelige” verden igen, selvom der var super koldt. Jeg fik shoppet lidt og set en masse, så det skal I nok høre mere om senere. I dag vil jeg vise jer nogle items som er resultatet af at jeg bruger alt for meget tid på online stores. Som I nok har set så er ruskind det helt store i år. I en tidligere post viste jeg jer en jakke jeg havde købt i Urban Outfitters, men udover den, har jeg faktisk ikke noget ruskind. Men eftersom det lader til at være det helt store her til efterår/vinter kan det fås som både jakker, nederdele og skjorter. Jeg er helt vild med de brunlige og rødlige farver. De passer perfekt til efteråret. Alt er fra Asos, da de har et kæmpe udvalg. Jeg har fundet mine yndlings, men I kan jo selv kigge efter derinde. Jeg håber alle har en god ferie! Lad mig høre hvad I bruger den på!

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 sjove ting at lave i ferien