Dress for Fall – Louise Bennetzen
How I Get Good Grades

Dress for Fall

Dress: Pull and Bear Jacket (similar): Here & here Tee: Asos

Normalt er jeg ikke en kjoletype, jeg plejer faktisk kosekvent at undgå dem. Jeg ved ikke, hvad der var med den her kjole, men noget fik mig altså til at købe den. Tror det var striberne og længden. Og så kunne jeg ikke modstå fristelsen til at style en så “åben” kjole til efteråret. Så her er mit bud på, hvordan vi alle sammen kan bruge vores sommerkjoler med stropper til efteråret, både med og uden jakke. Hvad synes I

Normally I ain’t a dresstype. I usually avoid them deliberately actually. I don’t know what it was, but something made me buy this one though. I think it was the stripes and the length. And then I couldn’t resist the temptation to style such a “cold” dress for fall. So here’s my suggestion for how you could wear your summerdresses with straps for the fall – with and without a jacket. What do you think?

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How I Get Good Grades