Sweater and Suede Jacket – Louise Bennetzen
My Outfits from 2016

Sweater and Suede Jacket

ModernGirloutfit1 ModernGirloutfit3
ModernGirloutfit2
ModernGirloutfit4
ModernGirloutfit5

Sweater: Vero Moda Jeans: Only Jacket: Only Bag: Louis Vuitton Boots: Deichmann

Hej venner! Jeg ved godt, I ikke har hørt noget fra mig de sidste to uger. Det er fordi, jeg lige nu er i Australien, som I sikkert ved, hvis I følger bloggen. Internet og computeradgang har ikke lige været muligt da jeg har været ude i outbacken, men nu er jeg i Sydney, så kan endelig lægge noget op. Bare rolig der skal nok komme en masse billeder, men det er nettet ikke lige til her. Det bliver nok nødt til at vente til jeg kommer hjem. Men i dag har jeg et nyt outfit til jer. Som I nok kan se er det ikke lige frem et look til Sydney, men jeg er alligevel helt vild med det til Danmarks utilregnelige vejr. To af mine yndlings ting er nemlig sweatre og læderjakker. Jeg køber altid mine jakker en smule store, så der er plads til en sweater eller hættetrøje inden under dem. På den måde er de også gode overgangsjakker. Udover det har jeg bare taget mine elskede lange støvler på sammen med min nye Eva Clutch, som jeg har købt på Trendsales. Skal nok lige komme med et indlæg om den senere. Jeg håber alt er godt i Danmark, og krydser fingre for bedre net, haha. Hvad synes I om outfittet?

Hi guys! I know you haven’t heard from me the last to weeks. That’s because I right now am in Australia, which you probably know if you’ve been following the blog. Internet and computers haven’t really been around since I’ve been out in the dessert, but now I’m in Sydney, so I can finally put something up. Don’t worry I have loads of pictures but the internet isn’t really working with me, so it’ll probably have to wait until I get back to Denmark. But today I do have a new outfit for you. It’s a bit too warm for Sydney but perfect for Denmark with it’s ever changing weather. Two of my favourite items are sweaters and leather jackets. I always buy my jackets a bit big, so there’s room for a sweater or a hoodie under it. That way you can also use them for spring or fall. I’ve paired it with my beloved over-the-knee boots and my new Eva Clutch, that I’ve bought on Trendsales. I’ll make sure to give you an update on that as well later. I’m crossing my fingers that the internet will be better from now on. What do you think about the outfit?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Outfits from 2016