Fall Wanties and Giveaway Winner – Louise Bennetzen
Classic Sweater With a Twist

Fall Wanties and Giveaway Winner

Shop here:

Så er det blevet tid til at finde den heldige vinder af min giveaway. Vinderen er Melanie Steengaard. Stort tillykke med det!  Du får noget mere info hurtigst muligt. Håber du vil nyde din nye kalender. Derudover har jeg også fundet lidt efterårs godter. Jeg er helt vild med det klassiske look, der er fremme. Selv går jeg meget i hvid og sort. Den eneste farve-undtagelse på min midlertidige ønskeliste er den lækre taske fra Michael Kors. Jeg så den, da jeg var på ferie, og jeg synes den er så fin. Men jeg har vist brugt lidt for mange penge på tasker, så den må nok blive en julegave i stedet, haha! Kunne I bruge nogle af tingene?

Now it’s been time to find the lucky winner of my giveaway. The winner is Melanie Steengaard. Congratulations! You’ll get more info as soon as possible. I hope you’ll enjoy your new calendar. I’ve also found a little fall goodies. I’m really liking the classic look you can find a lot of places. I wear a lot of white and black myself. The only color exception on the collage is this gorgeous bag from Michael Kors. I saw it when I was on vacation. It’s so nice. But I think I’ve spend a little bit too much money on bags, so it’ll have to be a Christmas gift in stead, haha! Could you use some of the items?

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic Sweater With a Twist