This Week #22 – Louise Bennetzen
Jeg er kommet ind!

This Week #22

Hej piger, jeg sidder lige nu i toget på vej til København. Jeg endte nemlig med at tage hjem til min lillesøsters fødselsdag. Det er også derfor, der har været lidt stille her på bloggen. Jeg har bare haft brug for at slappe af sammen med min familie – og Mark, som overraskede mig ved også at komme. Min næste uge er ikke særligt spændende, eftersom jeg stadig har eksaminer. Men jeg vil alligevel lige give jer en lille update.

Mine planer:

  • Næste uge står stadig på eksamenslæsning. Min sidste eksamen er desværre først den 29. januar, så der er lang tid til, at jeg kan lukke bøgerne.
  • Onsdag har jeg aftalt med en veninde, at vi skal forberede os sammen til den næste eksamen, som er i et fag kaldet Corporate Communication.
  • Fredag skal jeg til eksamen, og bagefter skal jeg drikke kaffe med min søde veninde Victoria.
  • Lørdag har jeg lovet mig selv at slappe af, inden jeg skal læse op til den sidste eksamen.

Mine tanker:

  • Nu hvor det er et nyt år, jeg har investeret i en fysisk kalender. Så jeg er faktisk ret hooked på planlægning og målsætning for tiden. Jeg tænker, at jeg laver et indlæg omkring det, når jeg har forsøgt mig lidt mere med det. Indtil videre fungerer det super godt.
  • Derudover må jeg indrømme, at jeg er ved at være en smule skoletræt. Jeg synes bare den her eksamensperiode har været ret hård, og lang. Kombineret med, at jeg kender mange, der allerede har ferie indtil næste semester, inklusiv Mark, vil jeg bare gerne have januar overstået. Til gengæld er det lidt dumt ikke lige at tage sig sammen de sidste par uger, nu hvor jeg har slidt igennem hele semesteret. Så læselysten er der ikke lige for tiden, men jeg må bare bide tænderne sammen indtil den 29.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er kommet ind!