This Week #21 – Louise Bennetzen
Mine Nytårsforsætter

This Week #21

Hej piger, læg lige mærke til at indlægget kommer op på en mandag, som det burde. Ja, jeg har endelig fået styr på ugedagene igen. Lige nu sidder jeg nervøst og venter på, at min eksamensopgave bliver lagt op. Det er en 48 timers skriftlig opgave, som vi laver derhjemme. Så nogle ville nok mene, at jeg ikke burde være nervøs. Men jeg kan ikke gøre fra eller til, jeg bliver altid nervøs inden en eksamen. Men så er det godt, at jeg har bloggen til at distrahere mig lidt. Så her kommer min næste uge.

Mine planer:

  • Fra i dag klokken 12, til onsdag klokken 12, står den som sagt på eksamen. Så der kommer jeg nok ikke til at lave så meget andet.
  • Torsdag håber jeg lidt at kunne nå på arbejde, men det kommer an på, hvornår min sidste eksamen ligger. Vi mangler nemlig at få en af eksamensdatoerne.
  • På søndag er det min lillesøsters fødselsdag, så jeg regner med at tage hjem til Jylland fredag aften, men igen kommer det an på den sidste eksamensdato.

Mine tanker:

  • Jeg har faktisk spændende nyheder, som har optaget mine tanker her de sidste par dage. Men jeg synes det fortjener sit eget indlæg, så det må I lige vente med at få at vide, til jeg har overstået den her eksamen (Undskyld).
  • Derudover tror jeg, at de fleste der har eksamensperioder ved, at man lidt går ind i sin egen boble. Så jeg har faktisk ikke reflekteret over vildt meget. Udover pensum selvfølgelig.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Nytårsforsætter