This Week #23 – Louise Bennetzen
This Week #22

This Week #23

Hej piger, der har været lidt stille her den sidste uge. Og det er simpelthen fordi, jeg har haft travlt med de eksaminer jeg skulle og skal til. Selvom det piner mig ikke at have skrevet et indlæg i en hel uge, har jeg ikke ville skrive noget bare fore at skrive. Og ærligt talt har den lange eksamensperiode taget noget af min inspiration. Men der er heldigvis lys for enden af tunnellen, for jeg mangler kun 1 eksamen nu, og jeg kan mærke, at inspiration så småt vender tilbage. Desværre er det den værste, jeg mangler. Jeg skal nemlig op i to fag på én gang: Kvantitativ og kvalitativ metode. Men det nytter jo ikke rigtigt at beklage sig, så her er i stedet en lille oversigt over min uge.

Mine planer:

  • I morgen skal jeg på arbejde for at få et afbræk fra bøgerne. Jeg står blandt andet for nyhedsbrevene på mit arbejde, og i morgen skal vi have lavet en ny strategi for dem. Så det skal nok blive spændende. Det bliver også rart at bruge hjernen til noget andet end statistik og metodiske overvejelser.
  • Torsdag skal jeg på en kaffedate med min søde veninde Victoria (find hendes blog her).
  • Fredag skal læse op sammen med min bedste veninde fra studiet. Vi har planer om at gå igennem den opgave vi skal forsvare til eksamen.
  • Ellers, må jeg nok skuffe og sige, at jeg bare skal læse. Og holde pauser. Måske lidt for mange…

Mine tanker:

  • For tiden fokuserer jeg rigtig meget på ikke at stresse over tingene. Jeg er meget perfektionistisk af natur, og i pressede situationer som eksamensperioder er det ikke en lige god kombination. Så jeg øver mig virkelig på at stole på mig selv til trods for, at jeg ikke når det hele, inden jeg skal til eksamen. Uanset hvor kliché det måske lyder. Vi har alle vores ting, vi kæmper med.
  • Derudover fik jeg igår endelig sat mit vision board op for 2019 (eksaminerne har forsinket mig lidt). Hvert år hænger jeg en masse billeder og citater op, som minder mig om mine mål for året. Jeg tror virkelig meget på visualisering, og kan allerede mærke, at jeg er blevet mere inspireret. I år hænger det på mit skab, så jeg det hver eneste morgen. Pretty clever, I think. Det er noget jeg har gjort I flere år, så sig endelig til, hvis I kunne tænke jer et indlæg omkring det. Det betyder i hvert fald, at jeg føler mig ret motiveret for tiden.

Hvad har I af planer for ugen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #22