OOTD #76: Ternet blazer – Louise Bennetzen
Sommer denim og 22% på NAKD

OOTD #76: Ternet blazer

img_0090 img_0091

Hej bloggen! Hvor er det dejligt, at det gode vejr stadig er her! Jeg bruger “desværre” stadig næsten alt min tid på at læse op til eksamener. Fra på tirsdag har jeg en tre-døgns eksamen i erhvervsøkonomi. Jeg er ikke vildt nervøs, da det er en gruppeeksamen, men jeg tror det bliver ret hårdt. Jeg skal nok lige give jer en update, når jeg kommer ud på den anden side😅Hvad med jer, har I også travlt med eksamener?

Men uanset, ville jeg lige dele det her outfit med jer. Jeg har nemlig været helt vild med den her blazer, siden jeg købte den for en måneds tid siden. Selvom den nok lige er lidt for varm i dag. Hvad synes I om det her lidt mere klassiske look? Jeg håber I har en god weekend!

Shop: BlazerSkoJeansSolbriller (lignende)Taske 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer denim og 22% på NAKD