Casual blazer med et touch af retro – Louise Bennetzen
Polka dot kjoler til studievenlige priser

Casual blazer med et touch af retro

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a9 preset

“Godmorgen” bloggen! Må man godt sige godmorgen klokken 11? Nå, men anyway, jeg er i Jylland den her weekend, fordi min kærestes familie har en helt masse runde fødselsdage, der skal fejres. I dag skal vi til hans onkels 50 år fødselsdag og i morgen til hans farfars 75 års fødselsdag. Selvom vi har været sammen i 1,5 år er det første gang jeg skal møde hans fars familie, så lad os bare sige, at jeg havde en lille smule tøjkrise, da jeg skulle pakke. I dag har jeg taget mig den luksus, at sove længe, for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid. Men lige om lidt står den på læsning, for så glamourøst er det at være universitetsstuderende.

I forhold til outfittet er det lidt en klassiker for mig, når jeg ikke ved, hvad jeg skal tage på. Blazeren er fra Zara og er en long time classic. Den er ved at have et par år på bagen, men til min store overraskelse har jeg fundet en, der ligner den på en prik inde på Zaras hjemmeside. Jeg troede ellers aldrig Zara gentog kollektioner. Ved I noget om det? I kan finde links til alting nedenunder. Jeg håber I har en god weekend!

Blazer: Her  – Jeans: Lignende – T-shirt: Lignende – Sko: Lignende

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polka dot kjoler til studievenlige priser