OOTD #77: Ternet nederdel – Louise Bennetzen
Leopard

OOTD #77: Ternet nederdel

img_0069 img_0070 img_0071

Hej bloggen! Hvor er det bare en travl periode lige i øjeblikket! Jeg føler, at jeg hele tiden løber rundt for at nå det hele. I går fik jeg endelig afleveret den sidste af mine eksamensopgaver og jeg har nu kun to mundtlige eksaminer tilbage. Da jeg havde afleveret opgaven, tog jeg til en virkelig spændende workshop omkring videoer på sociale medier med Bloggers Delight, inden jeg fortsatte videre til Distortion for første gang. Det er jo ikke rigtig noget vi har i mørke Jylland, haha.

Men nok om det. Jeg ville lige vise jer det her outfit. Som I nok kan se, er jeg begyndt at være virkelig glad for nederdele, især nederdele med print. Udover at de er perfekte til vejret lige i øjeblikket, så er de også bare behagelige at have på. Jeg har linket til det hele lige her nedenunder. Jeg håber I har en super dag!

Shop her: Nederdel – Sko – Ur – Taske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard