Sommer denim og 22% på NAKD – Louise Bennetzen
Min fødselsdag

Sommer denim og 22% på NAKD

na-kd

Hej bloggen! Det virker til at sommeren endelig er kommet! Jeg begynder at turde tro på det, når nu der er gået en uges tid, haha. Jeg har derfor fundet de her lækre denim items fra NAKD, som jeg synes er perfekt til sommeren. Jeg er selv vild med denim, da det er comfy, ser godt ud og er nemt. Jeg skal nok også selv have et par nye denim shorts eller en nederdel.

Men det er ikke alt. I den her uge (indtil på søndag) kan I nemlig få 22% på hele NAKD’s hjemmeside (på nær allerede nedsatte varer) hvis I bruger koden DELIGHT22. Jeg skal i hvert fald udnytte det!

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/ 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdag