Modeugen: Munthe SS19 – Louise Bennetzen
De mest almindelige fordomme om CBS

Modeugen: Munthe SS19

 

Hej bloggen! Hvis I har fulgt med på Instagram, ved I at jeg har brugt de sidste dage på modeugen. Det var egentlig meningen, at jeg ville have lavet et indlæg tidligere, men jeg har simpelthen haft så travlt, at jeg ikke nåede det. Men skidt pyt med det, for nu har jeg et indlæg til jer.

Som I nok har opdaget, handler det om det fine brand Munthe. Jeg har nemlig været så heldig at blive inviteret til Munthes show. Og hvor var deres kollektion fin!

Så hvad kan man forvente af brandet i spring/summer næste år? Mange forskellige ting faktisk. Som I kan se, er der feminine farver og silhuetter, men der er også mere stærke farver. Især de orange toner går igen i kollektionen. Til min store glæde er der også massere af print, med et hint af glitter. Mine to yndlings ting lige nu.

Så hvad synes I? Er det noget I kunne finde på at tage på til sommer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De mest almindelige fordomme om CBS