Glimt fra modeugen: Sommerens kollektioner – Louise Bennetzen
Modeugen: Munthe SS19

Glimt fra modeugen: Sommerens kollektioner

Brand: Résumé – Jeg glæder mig så meget til Résumés sommerkollektion, især de lyserøde farver er lige mig.
Brand: Pico – De små snurret hoop øreringe er så fine!
 Brand: Custommade – Den ternede frakke er så sød.
Brand: Custommade – De ternede lyserøde skjorter og den stribede strik bliver så søde til sommer.
Brand: Birgitte Herskind – Igen, er jeg helt vild med den lyserød ternet frakke. Men også den blå/grønne kjole til højre på billedet.
Brand: Hvisk – De her shiny tasker fra Hvisk er så søde. Jeg elsker, at materialet skiller sig ud, og så er det lidt anderledes end bare alt det glitter vi har set den her sæson. Selvom jeg stadig elsker mit glitter.
Brand: Malene Birger – De printede tasker er så flotte!
Brand: Modström – Jeg er vild med det blå print og de gule prikker.
Brand: Norr – De lilla farver er lige mig.

Hej bloggen! I onsdags var jeg til et par shows ude ved CIFF, og derfor var jeg også et smut forbi messen. Det er første gang jeg har været inde til messen, og jeg synes det virkelig fedt.

Man går nemlig rundt og kigger på alle de nye kollektioner, hvor man får lov til at nærstudere tøjet. Så hvis man for eksempel har set noget til et show, kan man kigge nærmere på det til messen. Eller hvis man ikke kom ind til showet, kan man se kollektionen på messen.

Jeg blev virkelig glad, da jeg gik rundt derinde, for der var massere af print og farver, hvilket lige er mig. Og det betyder også, at vi kan genbruge sommertøjet fra i år. For meget af det lignende det her års sommerkollektioner.

Så hvilke farver var mest fremme, tænker du måske. Der var mange farver, men jeg lagde særligt mærke til lyserød, gul og lilla. I forhold til print var der både geometrisk, ternet, blomstret og prikket. Og sidst men ikke mindst var der stadig glitter her og der, som I jo ved er min svaghed.

Så ja, det var en lille smule trist, at man skal vente helt til næste forår, inden man kan købe tingene. Men der er nok ikke så meget at gøre.

Hvad med jer? Noget særligt I glæder jer til at gå i?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeugen: Munthe SS19