5 Trends fra Modeugen – Louise Bennetzen
Glimt fra modeugen: Sommerens kollektioner

5 Trends fra Modeugen

Hver sæson er der massere af forskellige bud på stilarter, mønstre og former. Men hver sæson, er der også noget der går meget igen. Sommerkollektionerne byder på mange forskellige ting, men især de her fem ting blev set igen og igen på catwalken.

1. GUL

Gul blev set virkelig meget på catwalken – i flere forskellige nuancer, og både med og uden print. Personligt er jeg virkelig vild med Résumés gule sæt.

2. Dyreprint

Dyreprint i mange forskellige afskygninger fortsætter til næste sommer. Det virkede som om leopardprintet stadig vil være det største hit, men både slanger, tigre og meget andet kommer også. Selv er nok størst fan af Munthes slangeprint – det er der heller ikke så mange, der render rundt i.

3. Lyserød

Hvis der er en farve, der var meget af under modeugen, var det lyserød. Og som I kan se, kommer farven i mange forskellige nuancer, former, materialer – og både med og uden print.

4. Tern

Tern har været fremme i noget tid, og det fortsætter også til næste sommer. Der er stadig mange blazere og jakker i brunlige farver, men nu begynder mønstret også at kunne ses på shorts eller nederdele i forskellige pastel farver.

5. Orange

Orange er endnu en af de farver, der vil være meget fremme næste forår. Og det er noget, jeg er virkelig glæder mig til. Igen er farven selvfølgelig fremme i mange forskellige nuancer. Så man kan selv vælge hvor kraftig en orange, man vil give sig i kast med. Munthe er et godt eksempel på en lidt mere nedtonet farve.

Så hvad synes I? Hvilken trend glæder I jer mest til?

Alle billederne er fra Copenhagen Fashion Weeks hjemmeside, og I kan se alle kollektioner her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra modeugen: Sommerens kollektioner