Little Black Bag – Louise Bennetzen
Turtleneck Biker

Little Black Bag

Shop here:

De fleste af jer har sikkert alle sammen den “lille sorte kjole”, som passer til enhver lejlighed. Men som de fleste af jer ved, er min svaghed tasker, så jeg har lavet en mindre ændring af konceptet, haha. I har sikkert også alle sammen en sort taske, og det er måske også den I bruger mest. Den her taske købte jeg, da jeg var i Frankrig, så jeg har desværre ikke noget link. Til gengæld har jeg fundet et væld af små sorte tasker, der er perfekt til at have med sig i hverdagen. Jeg synes faktisk den her, ligner min på en prik. Den er i en større model her. Hvilken er jeres favorit?

Most of you probably have the “little black dress” that goes with any occasion. But as most of you probably know, my weakness is bags, so I’ve made a slight change to the concept, haha. I bet all of you have a black bag, and it might even be the one you use the most. I bought this bag, when I was in France, so unfortunately I don’t have a link. To make up for it, I’ve found lots of small black bags, perfect to bring with you every day. I actually think this one looks exactly like mine. You can get it in a bigger size here. Which one is your favorite?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turtleneck Biker