Designer Tasker på min Radar – Louise Bennetzen
5 gode bøger til kvinder

Designer Tasker på min Radar

Hej bloggen! Jeg har i noget tid været på jagt efter en lækker ny taske. Men da jeg synes flere tusinde kroner er meget at smide efter min nye bedste ven, har jeg brugt lang til på at overveje mit køb. Jeg har gået og kigget efter de her fire i noget tid, men bliver selvfølgelig nødt til at vælge én på et tidspunkt. Som I kan se er det allesammen tasker i den såkaldte “camera bag style”. Jeg kan godt lide den firkantede facon, og så er jeg altså bare tilhænger af en lynlås. På den måde er jeg nemlig sikker på, at mine ting er sikkert forseglet i tasken og ikke bliver tabt.

Alle taskerne, på nær Louis Vuittonen, ligger til omkring 6.000. Tasken fra Louis Vuitton ligger til omkring 3.000, men som vintage. Modellen er Trocadero. De to tasker fra Gucci med den røde stribe er fra Gucci’s Ophidia kollektion. Det er en ny udgave af en gammel kollektion med samme navn. Det betyder, at man kan få dem i vintage udgaven til omkring 3.000, hvis man ikke har noget imod at købe brugt. Marmont tasken ved vi allesammen godt er fantastisk. Derfor bliver man desværre nødt til bare at betale prisen, der er nemlig ikke særligt meget at spare på brugtmarkedet.

Shop her: Louis Vuitton Trocadero – Gucci Ophidia BlackGucci Ophidia SupremeGucci Marmont matelassé

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode bøger til kvinder