Fede steder der holder Black Friday – Louise Bennetzen
Pink Sweater

Fede steder der holder Black Friday

BLACK friday koder

Godmorgen! Jeg ved godt at den her overskrift ikke er så rammende, fordi de fleste butikker i Danmark har taget det her amerikanske kapitalistiske fænomen til sig, men jeg synes alligevel jeg ville dele de steder, jeg synes, er fedest med jer. Jeg ved ikke med jer, men jeg kan i hvert fald godt lide tilbud. Jeg skal selv ind på Kongens Nytorv senere idag for at se lysene på d’Angleterre blive tændt og jeg kommer virkelig til at skulle tage mig sammen for ikke at bruge alt for mange penge, når jeg går ned gennem Strøget bagefter, haha. Men anyway her er i hvert fald nogle af de lækre online steder der har Black Friday.

Boozt.com – Mellem 25 og 50% på over 90% af deres varer.

Nelly.com – 20% på alting og så har de også et unikt tilbud hver time.

Na-kd.com – 30% på alle fuldpris varer med koden BLACKWEEK.

Bianco.com – 20% på alting .

Hvisk.com – 25% på alting.

Gina Tricot – 30% på udvalgte varer og så har de også nye rabatter hver time.

Bubbleroom.dk – 20% på alting med koden BLACK20.

The Body Shop – 30% på udvalgte varer med koden FRIDAYDK.

Ved nogle af stederne holder rabatterne helt til mandag, så hold øjenene åbne. Happy hunting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Sweater