Back to school & work bags – Louise Bennetzen
Min Kalender til Modeugen

Back to school & work bags

Billede af totetasker

Hej bloggen! Jeg har set en del af de her indlæg og videoer, og jeg synes altid, at det er dyre tasker, der bliver valgt. Ved de ikke, at os der studerer, ikke altid har så mange penge? Så derfor synes jeg, at der skulle laves en billigere version. For stort set alle har brug for en taske, hvor computeren kan passe ned, om det så er til skole eller arbejde. Derfor har jeg fundet de her lidt mere budgetvenlige udgaver, som jeg synes er super fine. De ligger mellem 179 og 1395, men de fleste ligger altså under 650.

Til sidst vil jeg lige sige, at jeg ikke ejer nogle af de her tasker, men jeg har målt min 13 tommer macbook, og ud fra det burde den kunne gå i alle taskerne.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Kalender til Modeugen