Classic Black & White – Louise Bennetzen
Favourite Skin Care Products

Classic Black & White

Shirt: Here Pants (similar): Here Shoes: Here Necklace (similar): Here

Hej venner! Jeg håber I har en god onsdag aften. Jeg har et virkelig simpelt outfit til jer. Jeg købte de her sko på udsalg og da jeg kom hjem synes jeg de passede super med den her bluse jeg købte i ferien, hvorefter jeg fik gravet de her bukser frem fra det mørke dyb som mit skab kan være. Jeg var lidt i tvivl om det ville fungere, men jeg synes faktisk at det her sort/hvidt/sort farvetema passer sammen. Hvad synes I?

Hi guys! I hope you have a nice Wednesday evening (or whatever part of the day you are experiencing right now) I have a really simple outfit for you today. I bought these shoes on sale and when I got home I thought they would be perfect with this blouse I bought on vacation. After that I managed to dig these pants out from the dark that my closet can be. I wasn’t quite sure if it would work, but I actually think that the black/white/black colour theme work together. What do you think?

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favourite Skin Care Products