Favourite Skin Care Products – Louise Bennetzen
Stripy

Favourite Skin Care Products

Hej venner! Vi skifter lige emne i dag og går fra fashion til beauty, fordi jeg gerne vil vise jer de her hudprodukter. Jeg har før haft en del problemer med min hud, som I ret slem akne. Jeg kan huske jeg prøvede virkelig mange forskellige ting, specielt sæber. Jeg har i forvejen sensitiv hud så det der med sæber og massere af varmt vand var ikke godt for min hud. Det gjorde den bare mere irriteret og rød, hvilke jo er mega deprimerende når du allerede har hudproblemer. Men så blev jeg anbefalet La Roche-Posay på apoteket og har ikke brugt andet siden. Mærket er lavet specielt til folk med sart og fedtet hud. I stedet for at bruge sæbe fungerer cleanseren som en creme man tager på og så tørrer af med en vatrondel. Den er super effektiv og skåner min hud for alt vandet, som den ikke er så glad for. Desuden kan den bruges som en skånsom makeup renser, så det er næsten en pakkedeal. Cremen er vandbaseret så der ikke tilføres ekstra fedt til huden. Selvom jeg heldigvis ikke har nogle hudproblemer (altså bortset fra en bums en gang imellem) bruger jeg stadig begge dele, for jeg har sjovt nok stadig sart hud. Du kan finde mærket på apoteket. Hvad er jeres yndlings hudprodukter? Lad os få delt nogle tips!

Hi guys! Today I’m changing the subject from fashion to beauty, because I want to show you these skinproducts. I’ve had a lot of problems with my skin, and by that I mean pretty bad acne. I remember trying all kinds of products, mainly soaps. The only problem is that I have sensitive skin so a lot of soap and hot water wasn’t a good combo. It only made my skin irritated and more red, something that is super depressing when you already have bad skin. But then I was recommended La Roche-Posay at the pharmacy, and I haven’t used anything else since. The brand is for people with sensitive and oily skin. Instead of a soap the cleanser work as a creme you put on and then wipe off with a cotton pad. It’s super efficient and it spares my skin for all the water, something it is truly grateful for. Other than that the cleanser is also a gentle makeup remover, so it’s almost a package deal. The creme is water based so it doesn’t add more fat to your skin. Even though I luckily don’t have problems with my skin anymore (I mean, other than the occasionally annoying zit) I still use both products, because I still have sensitive skin. I’ve seen this brand on the pharmacy all across Europe and I’m pretty sure you’ll be able to buy it anywhere in the world, since it’s pretty well-known. What are your favourite skinproducts? Let’s share some tips!

2 kommentarer

  • Min hud har reageret rigtig godt på Vitamin E serien fra The Body Shop. Jeg har sensitiv og meget(!) tør hud og fugtighedscremen i den serie er virkelig god til mit ansigt samt deres Vitamin E Facial Wash, som jeg bruger i badet, så vandet ikke udtørrer min hud yderligere.

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripy