Little Black Dress – Louise Bennetzen
Graduation Dresses

Little Black Dress

Dress: Here  Sneakers: Here

Hej venner! I dag vil jeg gerne vise jer den her “little black dress” som jeg har købt på Nelly. Hvis du spørger mig kan man aldrig have for mange af den her type basics. Noget der åbenbart ikke er gået op for mig selv, så jeg mangler faktisk lidt basic kjoler. Derfor blev jeg så glad da jeg så den her. Specielt efter jeg så prisen, den er nemlig vildt billig, da man kan få fat i den for 180 kr. Og samtidig er den faktisk i god kvalitet, plus den er længere end jeg regnede med. Jep, det er altid det jeg tjekker når jeg køber kjoler. Om de er lange nok til at dække min bagdel helt trods mine 175 cm. Den her uge har været lidt af en skod uge. Den startede med at jeg blev nødt til at tage hjem fra skole mandag, og så er det ellers bare gået nedad bakke. Jeg er blevet ramt ret hårdt af noget der til forveksling ligner influenza, og har ikke kunnet komme op ad sengen før i dag, hvor jeg alligevel har brugt det meste af dagen der. Mine venner ved hvor meget jeg hader at “spilde” min tid, men jeg er bare været for syg til at kunne lave andet end at sove. Hvordan har jeres uge været indtil videre?

Hi guys! Today I want to show you this “little black dress” that I bought on Nelly. This is something you can never have too much of. And even so I’m kind of in a need of basic dresses. That’s why I got excited when I saw this. It was cheap, nice quality and long enough to cover my behind even though I’m 5’9, something I always check. This week has been pretty crappy. I’ve been sick all week, not being able to leave the bed. All my friends know I hate “wasting” my time, but I haven’t really had much of a choice this week as I’ve been to sick to do anything else than sleeping. How has your week been so far?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graduation Dresses