The Perfect New Year’s Outfit – Louise Bennetzen
Christmas Makeup

The Perfect New Year’s Outfit

Shop here:

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt har fået styr på, hvad jeg skal have på til nytår endnu. Men jeg regner med, at det skal være noget med guld, sølv eller pailletter. Til nytår må man gerne glitre lidt ekstra. Som lidt inspiration til jer og mig selv, har jeg fundet nogle outfits, som jeg synes vil være perfekte til nytår. Hvad synes I?

I have to admit I haven’t quite figured out what I’m going to wear for New Year’s Eve. But I think it will be something with gold, silver or sequins. You’re allowed to sparkle a little extra on new year’s. As a little inspiration for you and myself, I’ve found some outfits I think are perfect for new year’s. What do you think?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Makeup