This Week #11 – Louise Bennetzen
10 (U)hyggelige Halloween Aktiviteter

This Week #11

Hej piger, så er det mandag endnu en gang. Er det bare mig eller går tiden vildt hurtigt for tiden? Men det betyder jo selvfølgelig, at jeg vil give jer en lille opdatering på min kommende uge. Jeg har en del planer, som jeg glæder mig til, og (desværre) også en del skolearbejde. Men sådan er det jo at studere.

Mine planer:

  • I aften har Marks mor været på besøg, så vi har spist aftensmad alle tre og hygget lidt. Hun er godt nok allerede taget hjemad, da hun skulle på arbejde i morgen tidlig.
  • Onsdag skal jeg drikke kaffe med en af mine veninder fra gymnasiet. Sidst jeg så hende var i Grindsted (min hjemby), men hun er flyttet herover i forbindelse med studiestart, så nu skal vi endelig ses igen. Det bliver smadder hyggeligt.
  • Fredag er det J-dag, som vi skal fejre sammen med en masse af vores venner fra ungdomspolitik. Mark og jeg mødte jo hinanden ved at være formand for hver vores forening for Venstres Ungdom. Det er vildt lang tid siden vi har set dem allesammen samlet, så det bliver super hyggeligt.
  • Weekenden skal højst sandsynligt bruges på at læse, da jeg har en ret pakket uge med arbejde og min studiegruppe, så det får jeg nok ikke tid til inden.

Mine tanker: 

  • Apropos mine tanker omkring bæredygtighed den seneste uge (læs det her), overvejer jeg virkelig meget at melde mig ind i The Organic Club. Det går simpelthen ud på, at man for 99 kroner om måneden afleverer sit tøj i butikken og til gengæld får nogle point som man så kan “købe” tøj for. Så det er lidt ligesom et kæmpe garderobeskab, hvor man bytter tøj. Synes det lyder vildt smart.
  • For tiden føler jeg ikke, at jeg har nok timer på døgnet. Og da jeg jo har ligeså mange timer som alle andre, går jeg for tiden og tænker lidt over, hvad jeg kan gøre for at fjerne den følelse. Er ikke kommet på en genial ide endnu, men den dukker vel forhåbentligt op på et tidspunkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 (U)hyggelige Halloween Aktiviteter