Last minute Christmas cards – Louise Bennetzen
New in: Christmas jumper

Last minute Christmas cards

Hej venner! Så er det blevet den 21. Tiden flyver godt nok af sted. I dag vil jeg gerne dele en af mine små juleprojekter med jer. Nemlig julekort. Jeg har en veninde der laver de vildeste kort altid, så tænkte jeg også ville prøve det. I får lige ultrakort hvordan jeg har lavet hvert kort (fra venstre til højre, øverste billede)

Start med at klippe et kort ud i rødt karton. Lim så et ekstra lag hvidt ovenpå. Jeg har brugt 3D foam pads fra Søstrene Grene. Print et stykke papir ud med “Marry Christmas”. Jeg har limet det ovenpå på karton så man ikke kan se igennem og limet stykker af gavebånde under i kanten. Jeg har brugt de samme foam pads til at sætte kortet på med. Tag nu to stykker snor. Lim dem fast, og lim små stykker gavebånd ovenpå. Sæt honeycombs oven på. Mine er fra Panduro Hobby.

Kortet er købt i Tiger. Start med at lime gavebånd rundt i kanten på indersiden af kortet. Tag derefter samme type snor som ved kort 1 og vikl det rundt om kortet og bind en sløjfe. Sæt sløjfen fast med lim eller 3D foams. Lim snoren fast på indersiden af kortet og lim et stykke gavepapir ovenpå som de to honeycombs skal sidde lige under.

Brug et tilfældigt kort eller lav et selv. Lim gavepapir på forsiden og bagsiden. Tag et til og fra kort og lim gavebånd rundt i kanten for at få guldeffekten. Skriv noget sødt på et stykke papir og lim det ovenpå. Jeg har igen brugt to lag. Lav hul i kortet med en hullemaskine og sæt kortet fast med foam pads. Tag et stykke snor og få det igennem hullet. Placer snoren som du synes og lim det på kortet.

Jeg håber denne her lille guide kan hjælpe jer som stadig er i gang med juleshoppingen. Ved at bruge ting man allerede har som gavepapir og gavebånd er de faktisk ikke så dyre at lave. For tro mig, skal man i Panduro efter mange ting bliver det hurtigt pebret. Hvad synes I? Jeg vil elske at høre jeres mening.

***

Hi guys! Today I want to share with you my little Christmas project. Christmas cards! I hope this can be used as a bit of inspiration to those of you who aren’t done Christmas shopping. I’ve made all of these with cardboard, wrapping paper, curling ribbon, 3D foam pads, a bit of string and honeycombs. Which card do you like the best?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Christmas jumper