Printed Street Style & Interview – Louise Bennetzen
Vacay Outfit

Printed Street Style & Interview

Hej venner! I dag har jeg lidt et delt indlæg, jeg vil nemlig dele 2 ting med jer som jeg synes er virkelig sejt. Det første er en trend som man har kunnet se meget af under de forskellige fashion weeks. Og det er print med print. Jeg må indrømme at det nok er lidt for vildt til at jeg lige havde tænkt over det selv. Normalt styler jeg et vildt print med sort eller hvid for at tone det lidt ned, men også for at fokusset kommer til at ligge på det print jeg har valgt. Men jeg synes simpelthen den her trend er super fed, specielt her til foråret hvor vejret bliver bedre og man får lyst til at være lidt mere eventyrlysten. Efter lidt research er jeg kommet til den konklusion at tricket er at bruge prints i samme farvetoner, fx blålige toner. Men også at bruge forskellige størrelser af print. Som lidt inspiration har jeg fundet nogle tøser der i den grad har styr på deres print, som I nok kan se på ovenstående collage. Jeg er speciel vild med stilen i nederste højre hjørne.

Det andet jeg er nødt til at fortælle jer, er at jeg har været så heldig at blive interviewet af søde Liselotte fra Everyday Couture til et af hendes “Get inspired by” indlæg. Så hvis I har lyst til at lære mig endnu bedre at kende har jeg svaret på en del spørgsmål om min stil, beauty og personlige ting. I kan jo blandt andet finde ud af hvad jeg ville tage med mig på en øde ø 😉 Læs indlægget her.

Jeg håber I har en god onsdag aften!

***

Hi guys! Today I have a kind of two-shared post for you, ’cause I want to show you to things I think is pretty cool. The first is this trend that has been appearing at multiple fashion weeks. And that trend is layered print! I have to admit it’s probably not something I would had thought of. Normally I style a crazy print with white and black so that the outfit gets toned down a bit, and the focus is on the one print I’m wearing. But I think this is super cool, especially for spring, when the weather gets better and you get more adventurers. From my research I can conclude that the trick is to use prints in common colours or shared color families. Also try to mix large prints with smaller ones. For some inspiration I’ve found some gals who has nailed this trend, I especially love the style in the right lowest corner.

The second thing I wanted to share with you guys is that I got interviewed by the sweet Liselotte from Everyday Couture. Unfortunately the interview is only in Danish, but if you want to check it out anyways, you can find it here

I hope you have a wonderful Wednesday evening!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacay Outfit