Gucci Resort 2018 – Louise Bennetzen
Old Californian Style

Gucci Resort 2018

Gucci Resort 2018Gucci Resort 2018Gucci Resort 2018Jeg har længe været forelsket i Gucci med dets farverige prints og klassiske snit, så da jeg så deres Resort Kollektion for næste år, var jeg solgt. Hvis bare man havde oceaner af penge, hva? Jeg tænker det må være muligt, at kunne finde noget lignende, der er knap så dyrt, men det gør jo ikke noget at få lidt inspiration fra high end mærkerne. Jeg er især helt vild med læderjakken med frynserne, den grønne bæltetaske og det blomstrede sæt med shortsene. Hvad synes I? Er det for sindsygt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Old Californian Style