Nyeste køb #1 – Louise Bennetzen
En dag på jernmaskemandens ø

Nyeste køb #1

Hej bloggen! Dem der har fulgt med i noget tid ved, at jeg budgetterer lidt for meget til mit tøjforbrug, og måske også bruger lidt mere end jeg egentligt burde generelt. Så nu har jeg tænkt mig at udnytte mit visas pinsler og simpelthen lave en ny serie. Og som I nok kan se, er den kommet til at hedde “Nyeste Køb”. I den her serie, vil jeg dele de ting jeg køber, som jeg synes er fede. Ikke fordi jeg køber ting, jeg ikke kan lide, men der skal også være en lille smule substans i indlæggene.

Så her er nummer #1, som er den her vildt fede nederdel fra Sandro. Jeg forelskede mig i den, fordi en af ekspedienterne havde den på i butikken. Den kommer simpelthen til at være perfekt til modeuge, som jo er lige rundt om hjørnet. Det eneste minus er, at den er lidt sart. Den skal nemlig til rens. Ja, den kan ikke tåle vaskemaskinen. Jeg trøster mig med at det er en nederdel og ikke en kjole. Så det gælder bare om ikke at spilde på den, for så skal den ikke så meget til rens.

Da det er et fransk mærke er det franske størrelser. Jeg passer en størrelse 2, og er en 36’er, så jeg håber at det er en hjælp. Og så lige en ekstra ting, der er 50% på den. Find den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag på jernmaskemandens ø