Louis Vuitton Eva Clutch – Louise Bennetzen
Studentergaver

Louis Vuitton Eva Clutch

Louis Vuitton Eva ClutchJeg har nu et stykke tid rendt rundt med min Louis Vuitton Eva Clutch, så jeg tænkte jeg ville lave et lille mini review. Jeg har købt min brugt på Trendsales, for på den måde sparede jeg et par tusind. Jeg har lavet et indlæg om, hvordan du kan få designertasker meget billigere, som du kan læse her.

Man kan få den her taske i flere prints og jeg har valgt Damier Ebene. Nu har jeg ikke haft den så længe, men siden den er blevet brugt i flere år, inden jeg har fået den, kan jeg sige, at den holder sig godt. Der er kun små ridser på den store guldplade (men hvordan skulle man kunne undgå det?) Guldet er også blevet slidt lidt af på lynlåsen, men ellers er den så god som ny.

Jeg er helt vildt med den her taske, fordi jeg synes den er diskret og den har den perfekte størrelse. Den passer til alt og er nem lige at have over skulderen. Der er dog nogle ting, man skal tænke over, inden man køber den.

For det første er remmen ret lang og man kan ikke indstille den. Tasken går ned forbi hoftebenet på mig og jeg er 176 centimeter høj. Så hvis man ikke er så høj, skal man måske investere i en anden rem. Til at starte med syntes jeg ærligt talt også, at den var for lang til mig, men nu har jeg vænnet mig til det.

Nummer to er, at Louis Vuitton Eva Clutch ikke har nogle små rum. Der er kun det store rum og det er det. Det kan være irriterende, hvis man har en masse små ting man gerne vil holde styr på. Derudover skal du højst sandsynligt have fat i en ny pung, fordi den er så lille.

Til gengæld er den meget let og jeg lægger faktisk ikke mærke til, at jeg har den med. Den er der bare. Derudover ved jeg, at det er en taske jeg også kan bruge om 20 år, så jeg ser det lidt som en investering, haha. Er det ikke en god undskyldning for at bruge så mange penge på en taske? 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studentergaver