En dag på jernmaskemandens ø – Louise Bennetzen
Shopping i Cannes og Outfit

En dag på jernmaskemandens ø

Hej bloggen! I dag har jeg været på ø “eventyr”. Kender I historien om manden med jernmasken? Han sad blandt andet fanget på Île Sainte-Marguerite, som er en ø, der ligger ud for Cannes her i Sydfrankrig. Det giver lidt sig selv, men manden med jernmasken, havde en jernmaske på, mens han sad fanget. Han er aldrig blevet identificeret, men mere end 60 navne er blevet foreslået som den mytiske mand.

Den mest kendte teori er dog, at han var tvilling til kongen, og at kongen fik ham spærret inde med en jernmaske på, for at ingen skulle betvivle hans berettigelse til tronen. Nogen opdagede dog brorens eksistens og byttede ham ud med kongen, da de ikke mente kongen regerede landet på en god måde. Kongen endte derfor selv sine dage med jernmasken på.

Og hvad har det så med mig at gøre tænker I måske. Jeg har simpelthen brugt dagen på øen, hvor manden med jernmasken blev holdt fanget. Som I kan se, er det en virkelig smuk ø. Og min familie og jeg nød den i fulde drag. Vi gik hele vejen rundt om øen, fik noget frokost og badede, som I kan se.

Hvad har I brugt dagen på?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Cannes og Outfit