Life update: Jeg har fået nyt job! – Louise Bennetzen
Nye Plakater fra Desenio

Life update: Jeg har fået nyt job!

Hej piger, i torsdags fortalte jeg jer, at jeg havde fået et nyt arbejde. Så det tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer lidt mere om. Jeg har fået arbejde hos byBiehl som studentermedhjælper! Jeg er så glad for det. Jeg skal primært hjælpe med influencer marketing, som jo obviously er det perfekte match. Derudover virker det også til, at der vil komme nogle andre opgaver hen ad vejen. Men nu skal jeg først lige komme godt ind i det hele.

I ved det sikket godt, men ByBiehl er et smykkefirma, der blandt andet har lavet den halskæde jeg har på på billedet. Vi fokuserer meget på, at smykker skal være mere end bare et smykke. Det skal have betydning for den kvinde, der går med det. Det skal have en historie. Det synes jeg er en super fin ide. F.eks. er min halskæde et lille symbol på, hvor fantastisk verden er, og at vi derfor skal passe på den.

Indtil videre har jeg kun været på kontoret et par gange, men jeg er super glad for det. To piger på mit studie arbejder der også, så det er virkelig hyggeligt. Og så er deres smykker også bare super fine. Jeg skal nok opdatere jer lidt hen ad vejen. Men I kan nok godt regne med flere indlæg om smykker, haha. Det håber jeg ikke, I har noget imod.

Jeg håber I har en skøn aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Plakater fra Desenio