Nye Plakater fra Desenio – Louise Bennetzen
This Week #11

Nye Plakater fra Desenio

Billede af plakater fra Desenio[Reklame: Nogle af plakaterne er modtaget i gave] Hej piger, hvis I har fulgt med i noget tid, ved I, at jeg flyttede sammen med Mark i marts. Til trods for det er jeg stadig ikke færdig med at få indrettet lejligheden helt. Jeg er sådan en type, der gerne vil have alting færdig med det samme, og det må jeg nok bare indse, at det kan jeg ikke, når det kommer til lejligheden.

Faktisk har jeg først nu fået hængt de sidste plakater op. Væggene har været toppe i alt for lang tid, men jeg har synes, det var vildt svært at finde det rigtige at hænge op. Heldigvis fandt jeg til sidst nogle super fine plakater fra Desenio, så dem tænkte jeg, at jeg ville vise jer. Måske kan I bruge det som lidt inspiration, hvis mangler noget til væggene.

Plakater: Faces NO3 (50×70) & Smoking Girl (50×70)

Til stuen manglede vi virkelig noget over spisebordet. Og jeg forelskede mig lige med det samme i de her sort/hvide plakater. Jeg elsker at de er så simple, og så synes jeg bare, at de passede super godt sammen med bordet. Jeg har købt dem i en størrelse 50×70 cm, og de passer perfekt. Motivet gør dem interessante, uden at tiltrækker alt for meget opmærksomhed, hvilket var lige det, jeg gerne ville have.

Plakater (fra venstre til højre): Dip Your Feet (50×70), Feelings (21×30), Pink Palms (30×40),  Sea Foam (30×40) & Geometric Dragonfly (21×30)

Til soveværelset ville jeg gerne have lidt farve op på væggen, da rummet i sig selv er meget neutral og hvidt. Jeg har altid elsket vand og havet, og derfor var det, der inspirerede mig. Personligt er jeg ikke fan af, når bilelder kommer til at se for “ordentlige” ud, så derfor valgte jeg at lave den her billedvæg med lidt forskellige størrelser af plakater. Det giver noget andet til rummet end bare en række af plakater, selvom det tog en krig at måle op til.

Hvis I også mangler lidt til væggene så har jeg fået en rabatkode til jer. Hvis I bruger koden “louisebennetzen” kan I få 25% på plakater fra Desenio. Koden gælder fra tirsdag den 30. oktober, altså idag, til og med torsdag den 1. november. Koden gælder dog ikke rammer og plakater i deres handpicked / collaboration kategori. Jeg håber I kunne bruge det her som lidt inspiration til jeres egne vægge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #11