Bare en lille weekend update – Louise Bennetzen
Farverige nederdele til sommer

Bare en lille weekend update

img_0063

Hej bloggen! Jeg tænkte, jeg ville give jer en lille update på, hvad jeg laver her i weekenden. Jeg er lige nu hjemme hos mine forældre i Jylland og i aften skal jeg til fødselsdag hos min kærestes mor, mormor og tante. Ja, de holder allesammen fødselsdag sammen. Det lader til, at alle i min kærestes familie har fødselsdag på samme tid😂

Det er virkelig dejligt at være hjemme og slappe lidt af. Indtil videre har den mest stået på en masse læsning, men det er nu meget rart at kunne sidde i sofaen om aftenen og se en film med dem allesammen.

De næste to uger står det på opgaveskrivning til eksamen, inden eksamenstiden for alvor går i gang. Er det egentlig eksamenstid for jer andre også, eller er CBS bare vildt tidligt på den? Jeg synes i hvert fald, det er vildt, at semesteret næsten er færdigt. Det er ikke så godt, tiden går bare hurtigere og hurtigere.

Lige siden mit indlæg omkring at presse sig selv lidt for meget (I kan læse det her) har jeg virkelig prøvet ikke at stresse over ting. Men det kan altså godt være svært nogle gange, når man føler, at man bliver begravet i læsning, opgaveskrivning og eksamensforberedelse. Men jeg prøver. Har I nogle gode råd til, hvordan man ikke bliver alt for stresset, hvis man gerne vil gøre det godt med studiet, men stadig gerne vil have et liv? Alle råd tages imod med kyshånd.

Nå, men det er vist nok om mig. Jeg skal i bad og så i gang med læsningen lidt igen. Jeg håber I har en hyggelig lørdag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige nederdele til sommer