Få dine drømme opfyldt i 2018 – Louise Bennetzen
2017 var året hvor

Få dine drømme opfyldt i 2018

img_2265 Hej bloggen! Idag vil jeg gerne dele et lille tip med jer, som jeg sidste år fik enormt meget ud af. December 2016 var ikke et særligt godt tidspunkt for mig. Min kæreste havde lige slået op med mig og da jeg var virkelig vild med ham, var jeg selvfølgelig rigtig ked af det. Jeg ved ikke helt hvordan, men på en eller anden måde, fik jeg læst noget om visualisering og det fangede min opmærksomhed. Måske har I hørt om det. Det handler simpelthen om, at ens drømme nemmere går i opfyldelse, hvis man visualiserer sig dem. Noget jeg virkelig havde brug for på daværende tidspunkt.

Jeg læste de vildeste historier, blandt andet om en kvinde i 30’erne, der ikke havde kunnet finde drømmefyren. Så for at gøre plads til ham, ryddede hun ud i sit skab. Indenfor det næste år stod han der. Og inden I nu dømmer mig for at hoppe på en helt masse, så lad mig lige foreklare. Jeg ved ikke, om jeg tror på, at det var selve det, at hun ryddede ud i sit skab, der gjorde ændringen. Jeg tror, det var fordi hun endelig troede på, at hun ville finde kærligheden. Så på en måde er det vel ligesom placebo, men hvis det virker, så er det godt nok for mig. Og tro mig, det gør det.

img_2281 Bare rolig du behøver ikke rydde ud i dit skab, det gjorde jeg heller ikke. Hjemme hos mine forældre har jeg en opslagstavle. Der satte jeg simpelthen en helt masse inspirerende (for mig) billeder op, med små mål som jeg også skrev på tavlen. Det var kun få dage efter min kæreste havde slået op (det er sjovt, hvad et knust hjerte kan gøre ved ens motivation efter succes, ik?) og jeg kan huske, at jeg var virkelig VIRKELIG træt af fyre. Men alligevel valgte jeg at sætte billeder op af nogle søde par, for han skulle da i hvert fald IKKE bestemme, om jeg fandt kærligheden eller ej. To uger efter bankede han på min dør og idag er vi, som I måske ved, stadig sammen.

Var det virkelig tavlen, der gjorde forskellen? Jeg havde faktisk ikke tænkt nærmere over det, indtil jeg var hjemme på juleferie og kom til at kigge på den. Hvert eneste af mine drømme/mål var gået i opfyldelse. Og det er ikke fordi, jeg synes jeg havde gjort særligt meget for at opnå dem. Men på en eller anden måde har jeg kigget så meget på den tavle dag ud og dag ind, at jeg har gjort endnu mere for at nå dem, fordi jeg rent faktisk troede, at det ville lykkes. Og jeg tror, det er det der gør forskellen. At man rent faktisk tror på, at ens drømme vil gå i opfyldelse.

img_2298Derfor har jeg bestemt mig for at gøre det samme i år. Da jeg jo er flyttet hjemmefra, har jeg bare ikke lige plads til en kæmpe opslagstavle, så i stedet har jeg købt en notesbog. Jeg fandt den her super søde en i Bog & Idé, som I kan købe her. For mig er billeder meget inspirerende, så jeg har klistret billeder ind i bogen, som I kan se på billederne, men du kan også bare skrive dine mål ned. Det vigtigste er bare, at du kan se dem for dig og tror på at de gå i opfyldelse.

Hvad siger I? Er jeg komplet sindsyg, eller tror I også på, at vi kan nå alle vores mål, hvis bare vi tror på det?

1 kommentar

  • Cindy Chicve

    Jeg er helt enig med dig! Man opnår virkelig mange ting ved at tro på det, og visualiserer ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 var året hvor