Mangler dine vægge et friskt pust? – Louise Bennetzen
Opdatering på udveksling

Mangler dine vægge et friskt pust?

Annonce for BGA Nordic

Jeg havde glædet mig i flere år, til at få lov til at indrette min egen lejlighed. Og nu må I ikke misforstå mig, jeg elsker, der hvor jeg bor. Men hold da op, hvor er det altså hårdt arbejde at indrette et hjem! Og hvor tager det lang tid.

Jeg flyttede ind i min lejlighed for over et år siden, og jeg er stadig ikke færdig med at indrette. Faktisk tror jeg aldrig rigtig, at man bliver færdig med det. Ikke helt.

Et af de steder jeg synes, der er sværest, når det kommer til indretning, er væggene. For jeg føler, at billeder er sådan en personlig ting. Og det kan være vildt svært at finde det, man gerne vil have. Og når man så har fundet det, skal man også have fat i en ordentlig ramme, der faktisk komplimenterer billedet.

Og i den forbindelse vil jeg gerne tippe om BGA Nordic. Jeg har først for nyligt faldet over dem, men de har virkelig alle tænkelige mål, når det kommer til rammer.

De har også et stort udvalg af farver. Selv lyserød, hvilket er noget, jeg skal have spredt i min lyserød elskende venindeflok.

Derudover har de et ton af spejle, noget jeg gerne ville have vidst lidt før. Jeg har nemlig brugt et år på at lede efter et rundt spejl i guld med en læderstrop til min gang. Og hvem tror I, der har det? BGA Nordic. Men bedre sent end aldrig.

Så hvis du også har ledt efter det perfekte runde spejl, så prøv at tage et kig på deres spejle. De har også andre forme, det er bare de runde, jeg er helt pjattet med.

Hvis dine vægge til gengæld er tomme, men du ikke helt ved, hvad du leder efter, så har jeg prøvet at komme med lidt inspiration på collagen ovenover. Der er også til lidt andet end kun væggene, som du nok har lagt mærke til.

Psst… de har også en del plakater, du kan prøve at tage et kig på.

Shop her: Rustik træramme / Guld spejl m. ben / Træramme / Guld spejl / Sort spejl / Lille guldramme / Stor guldramme

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på udveksling