Dine tanker er ikke virkelighed – Louise Bennetzen
Sådan bliver du en blomsterpige til sommer

Dine tanker er ikke virkelighed

positivitetJeg har gået og været lidt forårsdeprimeret. Jeg ved ikke helt hvorfor, for normalt elsker jeg foråret og det gør mig kun glad, at sommeren er på vej. Selvom jeg udemærket godt er klar over, at jeg har et super godt liv, så har den alligevel fulgt mig lidt ind i sommeren.

Jeg tror det havde meget at gøre med, at jeg ikke vidste hvad jeg skulle efter sommerferien og nu hvor jeg er afklaret med det, har jeg det meget bedre. Jeg kan også mærke mit humør er blevet bedre.

Men så læste jeg noget her den anden dag, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele med jer, hvis der andre der går og er lidt små deprimeret. Og det er, at tanker ikke er sandheden. De er ikke virkelige.

Da jeg var ni år gammel blev jeg deprimeret og jeg godt, at det er virkelig tidligt, men det var ligesom om jeg fik en eksistenskrise. Jeg kan huske at jeg blev mere og mere ked af det, fordi jeg tænkte mere og mere negativt og det jeg tænkte måtte jo være sandt. Eller hvad?

Jeg læste en artikel på mit arbejde om, hvordan man kommer til at tænke mere positivt. Der stod et råd om, at man skal huske, at tanker ikke er den universelle sandhed. De er ikke virkelige og de betyder ikke noget, med mindre du tillægger dem betydning. De er kun et udtryk for dine følelser.

Jeg ville virkelig ønske, at nogen havde fortalt mig det, da jeg var ni år. Jeg tror virkelig det ville have gjort mit liv meget nemmere. Så derfor ville jeg lige give tippet videre til jer.

Hvis I har problemer med at tænke positivt, så husk at det bliver bedre. Jeg er blevet freaking Yoda til at styre mine tanker, efter mit meltdown, da jeg var ni. Det er ofte dine tanker, der styrer hvordan du føler. Så du kan faktisk selv bestemme hvor lykkelig du er.

Jeg har også fundet den artikel, jeg læste. Du kan læse den her. Der står blandt andet at 50% af vores lykke er genetisk, 10% er ude af vores hænder men 40% dikterer vi selv. Interessant, ik? Har I også nogle gange problemer med at tænke positivt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du en blomsterpige til sommer