Copenhagen Fashion Week SS18 – PART 1 – Louise Bennetzen
Min kærlighed til ankelstøvler er stor

Copenhagen Fashion Week SS18 – PART 1

cphfw-ss18-1 cphfw-ss18-2KAKD & DSKD – FUTURE OF FASHION

Designskolerne er yderst talentfulde og Kunstakademiet og Designskolen Kolding er ingen undtagelse. De nye designere er meget mere vovede, end de etablerede designere. Jeg gætter på det er fordi, de ikke skal tjene penge endnu, og jeg er vild med det. Ved showet “Future of Fashion” var der både prinsesser og modeller, hvor det så ud som om, de var trådt direkte ud af en science fiction film.

cphfw-ss18-3 cphfw-ss18-4 cphfw-ss18-5 NICHOLAS NYBRO

Designeren fra Kolding er helt klart af en hvis kaliber. Nybros kollektion var inspireret af menneskekroppen. Showet startede med bare rygge og neutrale farver, men der kom hurtigt mindre og mindre tøj på catwalken. Så manglede trusserne, så toppen og til sidst kom modellerne gående helt nøgne. Hvad der gjorde det endnu mere fedt var, at han selv gjorde det samme, da showet var ovre. Han tog simpelthen en runde splitterragende nøgen.

cphfw-ss18-6 cphfw-ss18-7 cphfw-ss18-8 cphfw-ss18-11 HAN KJØBENHAVN

Han Kjøbenhavn har altid været et af mine yndlings brand at følge til modeugen. Den her gang var det ret mørke farver i former af brun, bordeaux, marine blå og army grøn. Derudover var det meste af tøjet formet med skarpe kanter. Selve showet havde et super koncept, hvor modellerne stillede sig op i midten af catwalken, efter de havde gået den og blev stående til efter showet. På den måde kunne publikum se kollektionen helt tæt på. Jeg er bare glad for, at det ikke var mig der skulle lege dronningens garder og stå musestille.

Det her var nogle af de shows jeg var til om onsdagen. Eller det vil sige dem, jeg kunne tage ordentlige billeder til. Der kommer en part to fra torsdagen, selvom jeg desværre ikke nåede så mange shows den dag, da jeg skulle hjem om aftenen. Men jeg er nysgerrig, hvilken dansk designer er din yndlings?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kærlighed til ankelstøvler er stor