Basics every girl needs – Louise Bennetzen
Snakeskin Obsession

Basics every girl needs

Shop here
Jeg er virkelig dårlig til at købe basic items, som jeg kan bruge til alt. Jeg indrømmer det. Men jeg har lært på den hårde måde, at jo flere neutrale og tidsløse ting du har i din garderobe, jo flere looks kan du sammensætte. Så hvad synes jeg er essentielt i ens skab? Lad mig se. Det giver sig selv at en hvid skjorte, ensfarvede t-shirts, sweatre i neutrale farver og jeans, både blå og sorte, er en god ide. Det samme gælder sorte eller hvide sko. Jeg er så bare mest til sneakers eller støvler personligt. Derudover er jeg helt vild med læderjakker, og skal man have en tidsløs en af slagsen skal man gå efter en sort. Jeg synes også en blonde bh er en god ide at have til inden under noget gennemsigtigt. De sorte herrebukser har jeg sat på listen, da jeg selv er vild med løse bukser. Jeg synes, det er super nemt at få et edgy look med et par af dem. Køber man dem i sort, passer de derudover også til alting. I forhold til tasker er det altid en god ide at have en sort. Men jeg er selv fan af, at have en i en skør farve. På den måde kan man altid pifte et “kedeligt” outfit op. Jeg har selv en i rød, men det kan være en hvilken som helst farve. Hvad er jeres musthaves I skabet?
I’m really bad at buying basic items that I can use for everything. I admit it. But I’ve learned the hard way that the more neutral and timeless items you have in your wardrobe, the more looks can you create. So what do I think is essential? Let me see. It’s pretty obvious that a white shirt, same colored t-shirts, sweaters in neutral colors and jeans, both blue and black, is a good ide. It’s the same with black or white shoes. I just prefer sneakers or boots. Other than that I’m crazy about leather jackets. And if you want a timeless one you’ll have to pick it in black. I also think a laced bra is a good idea to have under something see through. I’ve put the black wide leg trousers on the list as well, because I really like loose pants. I think it’s super easy to get an edgy look with them, and if you buy them in black, then they’ll go with everything. When it comes to bags it’s always a good idea to have a black one. But I’m also a fan of having one in a crazy color. It’s an easy way to spice up an otherwise boring outfit. I’ve got one in red but it can be any color. What are your must-haves in your closet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snakeskin Obsession